Sikeres időpont foglalás

Köszönjük időpont foglalását, mely sikeresen megtörtént!

Hamarosan email értesítést is kapni fog róla.

Amennyiben további időpontot szeretne foglalni azt a Bejelentkezés időpontra linkre/gombra kattintva vagy az oldalon található összes naptárnál megteheti. (egy felhasználó maximum 5 darab időpontot foglalhat le egyszerre)

Kérem jelentkezzen be a közelgő foglalásai megtekintéséhez!

Esetleg a foglalt időponton kívül egyéb tevékenységem is érdekelheti:

A gyógytorna kezelés egyik leghatékonyabb módja, ha egyéni foglalkozás keretében, személyre szabottan, a páciens mindenkori aktuális állapotához alkalmazkodva történik.

A kezelés során a páciens egy kezelőágyon fekszik, körülötte helyezkedik ez a 3 oldalfallal és 1 mennyezetei szerkezettel rendelkező függesztőrács, melyre a végtagokat, a teljes, testet vagy a test egy részét…

Célunk a testtudatosítás, az otthoni, könnyen elvégezhető gyakorlatok megtanítása és nem utolsó sorban a mozgás megszerettetésére.

A rehabilitáció minden területén, és minden életkorban használható különböző terápiás célokkal.

Napjainkban az egyik legnépszerűbb és legdivatosabb kiegészítő terápiává nőtte ki magát nemcsak a rehabilitáció, hanem a prevenció területén is a színes szalagok különböző formájú és helyzetű felragasztása.

Érdekli az egészségmegőrzés? Szeretne többet megtudni a mozgásszervi problémákról és kezelési lehetőségeikről? Szeretne a gyakorlatban is megismerkedni a gerinc…

Sikeres időpont foglalás