Salamon Edit

Miszory Erika tornáját tombolán nyertem

Néhány éve torna lehetőséget kerestem, mivel a mindennapi tevékenységeimben gátolt a beszűkült mozgástér, a kötött ízületek. A szerencse vezérelt Erika gerinctornájára, egy tíz alkalmas bérletet nyertem. Ennek már öt éve! Azóta rendszeresen, heti két alkalommal járok hozzá csoportos gerinctornára.
A kitartó tornának köszönhetően sokat javultam, már nem okoz gondot a harisnya felvétele, a törölközés és más szokásos tevékenység. Pedagógusként is fontos feladatomnak tartom az egészséges életmódra nevelést, a mozgás kiemelt szerepét. Több éven át tanítottam testnevelést kisiskolásoknak, így a tartásjavító gyakorlatok fontosságát, jótékony hatását jól ismerem.
Erika nagy szakértelemmel, érdekes, változatos feladatokkal, sok eszközzel tornáztat bennünket. Hihetetlen feladatbank van a fejében. A gyakorlatokat úgy állítja össze, hogy minden izomcsoportot megmozgasson, fejlesszen, erősítsen. Minden alkalommal nagy figyelemmel kíséri a tornát. Ismeri  vendégei egyéni problémáit, ezért a feladatok végzésekor egyénre szabott utasításokat ad, mit szabad, mit nem, hogyan könnyebb. Szívesen járok hozzá, nemcsak a mozgás öröme, hanem Erika személye is meghatározó számomra. Szaktudása kedvességgel, közvetlenséggel párosul.
Túl az ötvenen, a hatvanhoz közeledve bárkinek szívből ajánlom kortól, nemtől függetlenül.