Csoportos gerinctorna

Csoportos gerinctorna

Csoportos gerinctorna Miszory Erika gyógytornásszal

A csoportos torna előnye, hogy érvényesülnek a kedvező csoportdinamikai tényezők, a résztvevők biztatják, ösztönzik egymást és a páros, vagy csoportos feladatoknál tudnak egymásnak segíteni.

A gerinctorna során nagy hangsúlyt fektetünk a törzs izmainak erősítésére, különösen azokra, melyek gyengülése hajlamosak és a „tartó funkcióban”részt vesznek, amelyeket a legjobban igénybe veszünk a mindennapok során. Törekszünk a helyes testtartás kialakítására, és tudatosítására, az izmok nyújtására és persze a lazító és relaxáló gyakorlatokra, mely teljes lelki és testi ellazulás eléréséhez segít hozzá minket. Testünk általános kondíciójának javítására is törekszünk, és természetesen betegségspecifikus gyakorlatok révén a már kialakult betegségben szenvedők is biztonságosan látogathatják óráinkat.

A gerincfájdalom többnyire nem elkerülhetetlen sorscsapás, hanem sok esetben helytelen tartás,- mozgás,- életmód következménye. Kétségtelen, hogy gyakran örökölt tényezők, fizikai túlterhelés lényeges elemek egyes gerincbetegségek kialakulásában, ugyanakkor megfelelő életmóddal mindenki sokat tehet a gerincpanaszok megelőzése érdekében. A gerinctorna kiválóan alkalmas a gerinc,-és ízületi betegségek prevenciójára és az állapotrosszabbodás megakadályozására. A torna során lassabb, lágy zene biztosítja a mozgásdinamika helyes beállítását és a koncentrációt. A gyakorlatanyag változatos eszközök, illetve a saját testúlyterheléses gyakorlatok eszköztárát felhasználva segíti a progressziót és kerüli el az egyhangúságot.

Várom csoportos tornáimra az egészségeseken, inaktív életmódot folytatók, ülő munkát végzők és szépkorúak jelentkezésén túl azok részvételét is, akiknek már vannak kialakultak mozgásszervi problémáik, illetve késői postoperatív állapotú betegeket is (egyéni megbeszélés alapján).

Javaslat: a tornán kényelmes sportruházat viselése javasolt. Érdemes a folyadék utánpótlásról és törülközőről gondoskodni. A tornák döntő többségben zokniban, cipő viselése nélkül zajlanak, ennek ellenére érdemes magunkkal hozni lábbelit a közlekedések (termek-öltöző), várakozás, stb. idejére. Ékszerek viselése kerülendő.

Szőnyeg és egyéb eszközök a teremben megtalálhatóak. A stúdióban a csoport tagjai számára zárható , külön női-férfi öltözők és tusoló, WC áll rendelkezésre

CSOPORTOS GERINCTORNA ÁRAK

Csoportos gerinctorna

1 600 Ft /alkalom
Csoportos foglalkozás
Lelkes tréner

Csoportos gerinctorna

bérlet

7 500 Ft /5 alkalom
Csoportos foglalkozás
Lelkes tréner
500 Ft megtakarítás
5 hét érvényességi idő

Csoportos gerinctorna

bérlet

14 000 Ft /10 alkalom
Csoportos foglalkozás
Lelkes tréner
2000 Ft megtakarítás
8 hét érvényességi idő

Időpontok és foglalás Csoportos gerinctornára

A csoportos torna lehetősége a nemrég kiadott kormányrendelet alapján csak azok számára nyílik meg, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.
Ennek az ellenőrzését szigorúan fogom venni!!!
Kérem, hogy az Onyx Stúdióba való érkezéskor a kihelyezett kézfertőtlenítőt mindenki használja!
Váltócipő használata kötelező!
Továbbra is kérem, hogy aki nem érzi jól magát, vagy bármilyen tünete van, a közösség és önmaga érdekében ne jöjjön tornázni!!!

október 2022
hét
ked
sze
csü
pén
26
27
28
29
30
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
31
1
2
3
4

Az oldalon csak bejelentkezett felhasználók tudnak időpontot foglalni! 
Ha még nem regisztrált az oldalamon és szeretne torna időpontot foglalni, kérem először regisztráljon!
(az időpontra kattintva bejelentkezhet vagy regisztrálhat is)

Csoportos gerinctorna helyszíne

ONYX Stúdió
8900 Zalaegerszeg, Závodszky István u. 1.